Met deze technieken stem ik op jou af:

 • Esalen massage: is een massage met olie, die gekenmerkt wordt door lange en vloeiende bewegingen. Hierdoor kom je tot diepe ontspanning, ga je je lichaam als één geheel ervaren en wordt de natuurlijke genezing bevorderd.
 • Psoas release: onderzoekt het gehele psoas gebied op een zachte manier om de spanningen te leren kennen, waarna er ontspanning voor in de plaats kan komen. Omdat de klachten vanuit de psoas veelal ontstaan vanuit een onveilig gevoel of stress is het essentieel dit gebied rustig en met compassie te onderzoeken.
  Zie ook mijn Psoas release pagina.
 • Deep tissue: werkt vooral op je fascia (bindweefsel). Het is een krachtige manier om de balans in je lichaam terug te brengen. Door rustige, diepe en langzame massage kan je fascia verzachten. Als een uitgedroogde spons die weer nat wordt gemaakt zal het nieuwe energie opnemen en soepel worden.
  Je
  spierweefsel zal hierdoor ook ontspannen.
 • Rolfing: technieken zijn gericht op het herstellen van het natuurlijk evenwicht in je lichaam, letterlijk en figuurlijk. Door beperkingen die in het fasciale systeem vastzitten los te maken, krijgt het lichaam meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Je houding verbetert waardoor je lichaam meer in balans zal zijn met de zwaartekracht.
 • Fascia stretching: is een vriendelijke manier om ruimte in het lichaam te brengen. Door een combinatie van lichte rek en tegendruk komt de fascia rond je gewrichten tot ontspanning. Je lichaam kan vrijer bewegen.
 • Joint movement: laat je ervaren hoe loslaten voelt. Hoe is het om je spieren werkelijk te ontspannen? Onbewuste spanningen worden duidelijk en je lichaamsbewustzijn vergroot. Dit is de start van loslaten, niet alleen fysiek.
 • Focussen: brengt dieper bewustzijn in je lichaam. Ervaringen uit het verleden kunnen zich in je lichaam vastzetten. Voel je ergens druk, spanning of de spreekwoordelijke last op je schouders? Die plek onderzoeken kan je de weg uit je verstrikking wijzen.
 • Trager: technieken brengen de natuurlijke souplesse en gemak van bewegen terug in je lichaam. Deze kan worden hervonden of opnieuw geleerd door aanraking, zachte bewegingen en strekkingen. Je lichaam herkent weer haar oorspronkelijke balans vanuit zachtheid; een basiskwaliteit van het lichaam.
 • Ademhalingstechnieken: vergroten de verbinding met je lichaam. Door aandacht aan je ademhaling te geven, bijv. tot waar je ademhaling voelbaar is, ontstaat er meer verbinding met je gevoel. Daarna kun je jezelf heel precies afstemmen op een specifieke plek in je lichaam.